Keresés

Settings

2013.04.14 02:10

Leírnám miről szólnak a Setup Blog képei, tehát íme az eddig általam teszteltek írásban is:

Dirt 2 & 3:

A Codemasters Stúdió Cuccai általában jól össze vannak pakolva! A Dirt 2-nél viszont bántó hiba, hogy a Profiler driver fennléte esetén sem ismeri fel alapból automatikusan a Kormányunkat, így marad a hülye játék, miszerint indítása után a Control menűpontban nyomunk egy Presetet és/vagy tetszés szerint a billentyűbeállítások nyilai helyére lépve ütközésig tekerjük a kerekünk balra és jobbra, aztán jöhet a gáz-fék, nyomjuk a pedálokat le.. És ezt minden indításkor..

Hála az égnek a Dirt 3 ellenben egy kitűnő alkotás, minden szempontból tökéletes, hibamentes támogatottsággal, és a 2-re is jellemző élményszámba menő erővisszacsatolással, így e helyen nem kell a szót szaporítanom.A képgalériába feltöltött Játék és Driver beállításokat ajánlom Mindenkinek, számomra nagyon kellemes perceket szereztek, a SHOWDOWNT is nyomhatjátok ezekkel a paraméterekkel!

Ui.: Itt is javallott, sőt mindig az, hogy Feltétlen mentsük el beállításainkat a driverben új Profilként, és innen indítsunk.

NFS Shift 1 & 2:

Mit is mondhatnék? Amilyen szép grafika, annyira sz@r irányítás.. Próbálkozni lehet, sőt kell, mindenkinek más és más jelenti az élményt, nekem a minél élethűbb működés, viszont itt azt nem kapjuk meg.. Azért itt is ajánlanám magam, Fényképgaléria, sokat tesztelt dolgokat raktam fel, elég órám benne van, élvezhető, helyenként már már parádés / ARCADE.. / az összhatás, de..Kiragadott példa, hiába vesszük zéróra a holtjátékot, passzítjuk az értékeket a Nagykönyv szerint /  logout.hu/cikk/tippek_trukkok_turpissagok/teljes.html /, úgy nagy általánosságban álom marad az élethű, lineáris irányítás óhaja..

Viszont az igazi Szimulátorozás elkezdéséhez egy jó tanulópénz, még így is!

Race Injection:

Ide semmit nem kellene írnom.. De mégis: Támogatottsága kiváló, napokban mérhető az összidő, amit idáig beletettem a SimBin termékébe, ez alapján mondom, Ötcsillagos!Egyszerű, letisztult, Remek, és ami a legfontosabb: Élethű. Valódi Szimulációs Élmény. A kormányra irányított műterhelés az én értékeimmel, hangsúlyozom, Nálam minden kanyarban beledőléssel végződik, és nem kellenek patchek, trükkök hozzá, így nem is taglalom tovább..A többi vonatkozó érték csak jótanács, de ha már lúd, legyen kövér. Lehet, hogy én vagyok Béna, de nagyon fel kell hozzá kötni az alsóneműt!Szeretettel ajánlom Nektek!:D

Cockpits:

Én és a világ számos pontján élő Sim Őrült kis játékbarlangja, parádés...