Keresés

Blog

Ügyes Bajos DfGt...

2012.09.06 19:47

RUN probléma Probléma megoldódott. Patchet a letöltések pontban találtok. Magunk között szólva, azért egy ilyen szintű alkotás menűjéből teljesen kihagyni a kormány állítási lehetőségeket, nos ez Öngól az EA-nek. Ezt a témát lezártnak tekintem, sok fórumozás, foltozás után jutottam eredményre, a főoldalon találjátok.

Legutóbbi probálkozásom a Driver for San Francisco. Gondja, hogy felismeri ugyan a Logitech eszközt, de nem lehet állítani, olyan szinten Nem, hogy a puszta kormányzás is álom. Rengeteg oda - vissza Agy@asz után Minden Dfgt tulajnak azt tanácsolom: Ne akarjon a fentebb említett "töltelékkel" időt pazarolni, én megtettem... Ismétlem, nem lehet használni szeretett Vezérünkkel. :/

Hát az ember rendes tiszteletköröket ró, amíg elér arra a szintre, hogy vagy öngyilkos lesz, vagy kiGugliz ezt azt, hogy jó legyen, mert ugye ami nem jó, az itt nem élmény, főként ha elunod a keresést. Ez alatt értem: Rendesen bekalibrált kormányunk nagyon sok szép percet okoz(hat), persze ha kedvenc software-ünkhöz (nevezzük így..) találunk valami értékelhetőt... Most már ezek következzenek:

Sajnos egészségi problémák folyamán hosszabb otthonlétem alatt sikerült végigzongoráznom minden népszerűség csúcsán tetszelgő még épp aktuális, vagy most bejövő terméket, ezekhez minden információt megtaláltok majd itt és a galériában. Így most Mindenre fény derül, NFS Shift, Shift Unleashed, Dirt 2, Dirt 3, Dirt Showdown a célkeresztben.

Tételek: 4 - 4 ból 6
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>